KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Mladinci za 3. mesto v Sloveniji

Mladinci za 3. mesto v Sloveniji

V četrtek se je v Novem mestu pričel zaključni turnir za mladince. Naši fantje so se v četrfinalu pomerili proti ekipi Ljubljane ter jih gladko odpravili z rezultatom 79:41.  Na začetku tekme..
Mladinci  konec tedna v boj za medalje!

Mladinci konec tedna v boj za medalje!

V četrtek 22.3, se v Novem mestu pričenja zaključni turnir za selekcijo U-19, kamor se je uvrstila tudi ekipa naših mladincev.  Organizator turnirja je letos Košarkarski klub Krka, ki po rednem..
Člani do druge zaporedne zmage!

Člani do druge zaporedne zmage!

V soboto 17.3, je v dvorani na Planini potekala tekma lige za razvrstitev med domačim Triglavom ter gostom iz Portoroža. Pred tekmo sta si ekipi delili prvo mesto na lestvici, kar je obetalo borbeno..
ČLANI DO PRVE ZMAGE V 2. DELU!

ČLANI DO PRVE ZMAGE V 2. DELU!

Parklji 71 : 89 ECE TRIGLAV    STATISTIKA     V soboto so naši člani gostovali pri Ljublanskih Parkljih. Motiva zagotovo ni mankalo, saj so so na zadnjem srečanju izgubili na gostovanju..
Mlajše selekcije polovično uspešne

Mlajše selekcije polovično uspešne

Selekcija U-11B   ECE TRIGLAV B : Petrol Olimpija Beli 4:12  ECE TRIGLAV B : Ježica B 10 : 6     Izjava igralca Naceta Fojkarja: Prvo tekmo proti Ježici smo odigrali zbrano in..
Člani v soboto doma proti Sežani

Člani v soboto doma proti Sežani

V soboto, 17.2 ob 20.00 se bodo naši člani v domači dvorani na Planin pomerili z Mesarji iz Sežane v zadni tekmi 1. dela 2. SKL. Obeta se nam zanimiva tekma, saj v tekmo proti eni od vodnilnih..
Vse novice
1234... 7

Zlati sponzor

Srebrni sponzorji