KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
U14A IMBL končala na 7. mestu

U14A IMBL končala na 7. mestu

Selekcija U 14 A se je včeraj vrnila iz Sarajeva, kjer se je udeležila zaključnega turnirja IMBL lige. V četrtfinalnem obračunu so se fantje pomerili z ekipo Mornarja. Tekmo so začeli premalo odločno in dovolili nasprotniku, da povede. Z dvigom energije na in ob igrišču so začeli rezultat obračati v svojo korist. Ob zaključku rednega dela tekme so bili fantje v rahli prednosti, nakar se je prikradlo nekaj napak, ki so jih igralci Mornarja izkoristili in si priigrali podaljšek. V podaljšku je nasprotnik pokazal več in tako zasluženo slavil (65:57).
Sledile so tekme za končno razvrstitev od 5-8 mesta, kjer so se fantje najprej pomerili s Kastavom. Tako kot prvo tekmo so nasprotniki bolje začeli, v nadaljevanju pa se jim je naša ekipa približala, vendar je za pozitiven razplet tekme zmanjkalo nekaj časa. Tako se je tekma zaključila z rezultatom 47:41.
Na tekmi za končno 7. mesto se je ekipa pomerila z ekipo Dinama. Skozi celotno tekmo je bil rezultat v korist naših fantov in tako smo na koncu osvojili 7. mesto (49:58).
V soboto zvečer je prav tako potekala Allstar tekma, kjer sta se pomerili ekipi vzhoda in zahoda. V ekipo zahoda so se uvrstili tudi 3 igralci KK ECE Triglav Kranj: Vito Bundalo, Gaber Karničar in Luka Ravnik. Ekipo zahoda je vodil naš trener, Anže Lokar.
V najboljšo peterko zahodnega dela je bil izbran Vito Bundalo, za kar mu iskreno čestitamo.
Velik HVALA pa gre tudi staršem in navijačem, ki so z ekipo odpotovali na zaključni turnir in jih ves čas glasno spodbujali.
Izjava trenerja, Anžeta Lokarja:
''Čestitke fantom za prikazano igro skozi celotno ligo. So prava ekipa, ki zna stopiti skupaj. Posebna zahvala pa gre staršem, ki so z glasnim navijanjem ustvarili domače vzdušje tudi v Sarajevu.''