KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Začetek uradnih tekem za mlajše starostne kategorije

Začetek uradnih tekem za mlajše starostne kategorije

V preteklem vikendu smo bili priča 5 tekmam mlajših starostnih kategorij.

 

 

V soboto, so vse 3 tekme potekale na domačem terenu. Najprej so bili na delu igralci U17B (fantje, ki nastopajo tudi v tekmovanju U15), ki so bili do konca 3. četrtine izenačeni z ekipo Ilirija B, v zadnji četrtini pa so morali priznati premoč fizično močnejši ekipi Ilirije. Končni rezultat 63:81.

Nato so na parket stopili igralci U13B, ki so v tekmovanju MINI POKAL SPAR premagali B ekipo Stražišča s končnim rezultatom 36:22.

Na koncu pa smo bili priča še tekmi med ECE TRIGLAV A in TROTI, katero so z dobro obrambo in veliko lahkimi koši prepričljivo dobili naši fantje. Končni rezultat 83:39.

 

V nedeljo pa sta na parket stopili še ekipi starejših pionirjev (U15). ECE TRIGLAV A je tekmo odigrala v domači dvorani proti Stražišču in tekmo prepričljivo dobila z rezultatom 104:24.

ECE TRIGLAV B pa se je na tekmo odpravila v Ljubljano, kjer so se pomerili proti ŠENTVID-LJUBLJANA ZELENI (njihova A ekipa). Videli smo lahko borbeno tekmo, v kateri pa so se fizično močnejši Ljubljančani veselili zmage z rezultatom 77:50.