KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Vodja šole košarke ter pionirskega pogona zaključuje z delom v klubu

Vodja šole košarke ter pionirskega pogona zaključuje z delom v klubu

Siniša Banović je leta 2015 pričel delo v šoli košarke in v klubu. V naslednjih šestih letih je postala košarkarska šola ena izmed najboljših v Sloveniji znana po dobrem delu, ter po množičnosti otrok, ki so z veseljem hodili na košarko.

 

Dobro in sistematično delo v šoli košarke se je pokazalo v mlajših selekcijah, kjer so selekcije Triglava U13 v zadnjem času redne udeleženke na zaključnih turnirjih.  Letos so po nekaj letih zatišja prvič v kategoriji U15 po medalji posegli tudi fantje letnika 2006. Ta generacija je tudi prva, s katero je Siniša začel sistematično delo. 

 

V celotni zgodbi je bil razvit številčen ter perspektiven  podmladek, ki zagotavlja zdrave temelje, ki so osnova za nadaljnje dobro delovanje kluba. 

  

Izjava Siniša Banovića:

 

"V KK Triglavu smo v vseh teh letih pisali res lepe zgodbe, ki jih človek ki ima rad košarko ne pozabi nikoli. Zahvaljujem se vsem trenerjem v košarkarski šoli kot tudi v klubu , ki so skupaj z mano gradili to uspešno zgodbo. Vsem mentorjem zaradi katerih sem danes boljši trener kot tud človek. Mojim igralcem, ki so skupaj z mano rasli tako osebnostno kot košarkarsko. KK Triglav Kranj bo vedno moj dom in verjamem da bomo v prihodnosti ponovno sodelovali. Do takrat pa pionirski pogon in košarkarsko šolo prepuščam v dobrih rokah."

 

 

Siniša, za vse kar si storil za klub se ti izredno zahvaljujemo in ti želimo vso srečo na nadaljnjih poteh.