KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Triglav gosti zaključni turnir Basket 4 Kids

Triglav gosti zaključni turnir Basket 4 Kids

Sezona košarkarskega projekta Basket 4 Kids gre počasi h koncu, čast gostitelja v sodelovanju s Sportklubom pa je doletela prav Triglav! Poleg naših fantov bodo na turnirju nastopili še Sežana, Slovan ter ekipa KŠ Sani Bečirović.

 

Ambasador projekta Erazem Lorbek je izžrebal oba polfinalna para, za vstop v finale se bosta najprej pomerili moštvi Sežane in Slovana, nato pa Triglavani in KŠ Sani Bečirović.

 

V nedeljo, 14. 4. 2019 se bo v kranjski dvorani Planina odvil slovenski zaključni turnir druge sezone projekta Basket 4 Kids, kjer bomo dobili ekipo, ki bo Slovenijo zastopala na velikem finalu v Sežani, kamor se bo uvrstilo le osem najboljših ekip sezone iz držav nekdanje skupne države Jugoslavije (Srbija, Črna gora, Makedonija, Hrvaška, Bosna, Slovenija).

 

Za animacijo in glavne nagrade košarkarskega spektakla v Kranju bosta poskrbela Telemach in Grosbasket. Turnir bomo pripravili tudi v TV produkciji, posnetke dogajanja pa bomo v dneh po turnirju predvajali tudi na programih Sportkluba. Da bo dogodek tekoče potekal, bomo v času med tekmami za vse otroke pripravili tudi spretnosti poligon in tekmovanje v metanju trojk.

 

Vse ljubitelje košarke vabimo, da se pridružijo našim mladim košarkarjem, vstop za otroški športni praznik je prost!

Turnir se prične ob 10:30, s tekmo ECE Triglava in KŠ Sani Bečirović!

 

Erazem Lorbek je pozdravil napredek in nivo igre: "Najprej bi rad čestital ekipam za uvrstitev na zaključni turnir. Presenetilo me je število košarkarjev na teh turnirjih. Talent je jasno viden in za prihodnost se nam ni treba bati."

 

Izjava trenerja Triglavanov, Banović Siniše:

"Najprej bi čestital vsem ekipam za uvrstitev na finalni turnir Sportkluba. V klubu smo ponosni in veseli, da bomo prav mi organizirali zaključni turnir. Fantje so tekom sezone igrali zelo dobro in vsako tekmo pustili srce na igrišču. Tudi tokrat bomo dali vse od sebe, zato v nedeljo vljudno vabimo vse navijače, da se nam pridružite in z glasno podporo pomagate na poti do zmage!"