KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Naši najmlajši košarkarji zaključili prvi del prvenstva

Naši najmlajši košarkarji zaključili prvi del prvenstva

Selekciji naših najmlajših košarkarjev sta pretekli vikend zaključili prvi del tekmovanje v katergoriji U11 (igralci letnika 2008 ter mlajši). Pred nadaljevanjem tekmovanja jih sedaj čaka krajši premor.

 

Najmlajši pionirji U11-A

V skupinskem delu se je Triglav U11-A, kjer nastopajo predvsem igralci letnika 2008, pomeril proti ekipama Simon-oil Krvavec ter Radovljice, katere so premagali prav na vseh šestih obračunih ter suvereno končali na prvem mestu v skupini.

 

Prvi turnir 2. dela prvenstva jih čaka v nedeljo 24.3, ko se bodo v Športni dvorani Trata pomerili proti LTH Castingsu ter Jesenicam.

 

Izjava trenera, Šiler Klemena:

"Zelo sem zadovoljen z ekipo, prvi del državnega prvenstva smo na vseh trehturnirjih uspešno zaključili tekmovanje. Fantje so s svojim trudom in borbo pokazali, da so v igri napredovali in si želijo novih in težjih izzivov. Veliko smo ustvarili protinapadov, prodirali in zaključevali pod košem, manj pa metali z razdalje, zato moramo temu na treningih posvetiti malenkost več pozornosti v prihodnje. Pričakujem, da bomo v nadaljevanju še naprej prikazovali dobro in atraktivno igro!"


 

Najmlajši pionirji U11-B

Ekipa, ki je sestavljena iz večinoma mlajših košarkarjev (letnik 2009), v prvem delu prvenstva ni okusila zmage. V skupini so se pomerili proti ekipama LTH Castings ter Krvavec Tonač.

 

Naslednji turnir državnega prvenstva jih čaka v nedeljo 24.3, ko jih v Šenčurju čaka obračun proti domačinom ter ekipi Simon-oil Krvavec. 

 

Izjava trenerja, Lokar Anžeta:

"V prvem ciklu tekmovanja smo odigrali 3 turnirje proti ekipama LTH Casting in Krvavec Tonač, katere smo sicer izgubili, ampak veseli, da so fantje iz turnirja v turnir kazali boljše predstave in lažje igrali s starejšimi in fizično močnejšimi igralci. Z dobrim delom na treningih pa bodo prišle še boljše predstave in poslednično tudi zmage"