KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Mlajši pionirji bronasti na močnem mednarodnem turnirju!

Mlajši pionirji bronasti na močnem mednarodnem turnirju!

Ekipa mlajših pionirjev U-13 A se je od četrtka 31.1 do nedelje 3.2 udeležila močnega mednarodnega turnirja v Beogradu, kjer so med 16 ekipami so osvojili odlično 3.mesto. Pred njimi sta bila le srbska velikana Partizan Beograd in Crvena Zvezda.

 
Fantje so v skupini po rednem delu osvojili 1.mesto. Po vrsti so premagali Pecs Panthers (Madžarska), Žarkovo (Srbija) ter Cluj (Romunija).
 
V polfinalu pa so morali priznati premoč fizično močnejši ekipi Crvene Zvezde. Na zadnji tekmi turnirja in borbi za bronaste medalje pa so v slovenskem derbiju naši fantje prikazali več znanja in zbranosti in bili boljši od Heliosa iz Domžal. 
 
Izjava trenerja Siniše Banovića: 
 
"Za nami je močan mednarodni turnir v Beogradu. Nova izkušnja, nova prijateljstva in veliko močnih tekem. Fantje so odlično predstavljali klub in na vsaki tekmi dali svoj maksimum. Hvala tudi staršem otrok, ki so se skupaj z nami udeležili turnirja in z glasnim navijanjem omogočili, da smo se na tekmah počutili kot doma." 
 
Izjava kapetana ekipe Simona Perhoča:
 
"V Beogradu smo se imeli res super. Prvo in drugo tekmo smo zmagali z veliko razliko, tretja tekma pa je bila zelo napeta. V polfinalu vse od sebe a žal je bila ekipa Crvene Zvezde boljša. Na zadnji tekmi pa smo pokazali iz kakšnega testa smo in odigrali vrhunsko tekmo. Hvala vsem staršem za navijanje in soigralcem za spodbudo."
 
 
 
 

Sponzorji