KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Mlajše starostne kategorije imele nov pester vikend

Mlajše starostne kategorije imele nov pester vikend

Za nami je nov tekmovalni vikend v katerem smo lahko spremljali 6 tekem.

SOBOTA:

V soboto smo lahko spremljali tekme selekcije U13A in obeh selekcij U17. Selekcija U13B je namreč slavila z rezultatom 20:0, saj so gostje iz Pirana v petek sporočili, da na tekmo zaradi premajhnega števila igralcev ne bodo potovali.

-U13A se je na tekmo odpravila v Vrhniko, kjer so odigrali 1. tekmo MINI POKALA SPAR. V razburljivi tekmi, ki smo jo lahko spremljali so več pokazali naši fantje in tekmo zasluženo dobili z rezultatom 32:42. Povratna tekma MINI POKALA SPAR ekipi čaka v soboto 24.10.


-U17A je tokrat potovala v Novo Mesto, kjer jih je pričakala ekipa Trotov. Spremljali smo lahko tekmo s čvrsto obrambo in malo doseženimi koši v kateri so slavili domačini s košem v zadnji sekundi srečanja. Končni rezultat srečanja je bil 58:56.

-U17B je prav tako v temu krogu čakalo gostovanje, na katerega so se odpravili v Ljubljano, kjer so imeli tekmo proti ekipi Ilirija B. Kljub dobri predstavi naših fantov so morali priznati premoč domačinov, ki so zasluženo slavili z rezultatom 96:65.


NEDELJA:

V nedeljo pa smo lahko spremljali tekmi selekcij U15A in U15B ter selekcijo U19. Selekcija U15C je bila ta vikend prosta.


-U15A se je odpravila na svoje prvo gostovanje. V Stražišču so odigrali tekmo proti ekipi Stražišče Kranj, kjer so si z dobro igro prislužili zmago z rezultatom 43:87. Tokrat sicer niso dosegli 100 točk, kot so bili to navajeni v prejšnjih tekmah, ampak smo vseeno lahko videli veliko lepih potez.

 

-U15B je odigrala svojo prvo domačo tekmo v sezoni. V ŠD Planina so pričakali ekipo Šentvid-Ljubljana zeleni. V prvi četrtini smo lahko spremljali izenačen obračun, kasneje pa so morali naši fantje kljub borbeni predstavi priznati premoč gostom. Končni rezultat tekme je bil 48:83.

 

-U19 je tokrat v ŠD Planina gostila ekipo Krke. Priča smo bili lahko izenačeni tekmi, v kateri so morali na koncu igralci Krke priznati premoč našim fantom, ki so tekmo dobili z rezultatom 71:61.