KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
KRANJSKA KOŠARKARSKA KLASIKA

KRANJSKA KOŠARKARSKA KLASIKA

Petek, 22. december, bo namenjen prazniku kranjske košarke. Košarkarski klub Triglav in Vesela košarka Jaka Blažič za vaše otroke pripravljata nepozabno druženje, za starše pa zanimiv program, ki se ga ne sme zamuditi.

 

Vsi otroci bodo igrali predstavitveno tekmo v ŠD Planina. Po odigrani tekmi, ki bo trajala 12 minut, bo poskrbljeno za nadaljnje animacije za vse otroke. Otroci od 6. do 10. leta se bodo lahko zabavali s poslikavo obraza, kinom in igro na napihljivih gradovih, medtem ko bodo otroci od 11. – 18. leta, po odigranih tekmah imeli možnost druženja in zabave ob igranju PlayStation NBA igrice.

 

Otroške tekme in animacije bodo potekale od 15.30 – 18.00. Iz dogodka otroci ne bodo odšli praznih rok, saj bodo ob 18. uri dobili darilo, zato je udeležba na dogodku obvezna za otroke, da bodo le to lahko prejeli. Poskrbljeno bo tudi za starše, saj vam tekom celotnega dogajanja omogočamo druženje in sodelovanje v bogatem srečelovu. Na dogodku pa bo moč kupiti tudi pijačo in hrano.

TEKMA ZVEZD

Med 18. in 19. uro bo potekala tekma zvezd kranjske košarke. Na parketu bomo tako lahko ponovno spremljali, Romana Horvata, Veljka Petranovića, Jureta Eržena, Jurija Stavrova, Darkota Omahna in še mnoge druge…

Celodnevno dogajanje bomo zaključili s člansko tekmo med KK Triglav : Hopsi Polzela, ki se bo pričela ob 20. uri.

 

Vstopnica s katero vstopate na prizorišče velja za celodnevno dogajanje in tudi ogled članske tekme. Za udeležbo na dogodku boste odrasli odšteli 8 €. Vstopnina za otroke od 9. – 18. leta pa znaša 5 €. S prispevki in nakupom vstopnic pomagate pri razvoju kranjske košarke, mi pa se bomo trudili, da bodo vaši otroci uživali in da bomo skupaj soustvarjali košarkarsko zgodbo v Kranju.