KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
KADETI ZA ZAKLJUČEK KOLEDARSKEGA LETA PREMAGALI NOVO GORICO.

KADETI ZA ZAKLJUČEK KOLEDARSKEGA LETA PREMAGALI NOVO GORICO.

ECE TRIGLAV - NOVA GORICA 73:48
(13-11: 15-15: 25-9: 20-13) 
 
 
Tekmo so bolje odprli naši fantje, ki so po nekaj minutah vodili že z dvomestno številko. Po minuti odmora gostujočega trenerja, pa so se gostje hitro vrnili v igro in do konca polčasa smo spremljali izenačen dvoboj. Rezultat ob polčasu je kazal 28:26 za Triglav. 
V drugem polčasu pa je bilo vse v znamenju domače ekipe. Iz glavnega odmora so se vrnili na parket odločni, da prevzamejo pobudo na dvoboju in to jim je tudi uspelo. Z agresivno in čvrsto obrambo so nasprotnike prsilili v težke mete in posledično prihajali do lažjih zaključkov v protinapadih. Čestitke ekipi za zmago!
 
Izjava trenerja DANIJEL RADOSAVLJEVIC :
 
Na tekmi smo pokazali dva različna obraza. Prvi polčas smo odigrali medlo, mehko in brez pravega tempa. V drugem polčasu pa točno tako, kot bi si želel na vsaki tekmi da odigramo.
V napadu smo prikazali kolektivno in samozavestno igro, v obrambi pa agresivno in pametno. Čestitam fantom za zmago. 
 
Izjava kapetana ekipe LUKA RUDOVIC:
 
Najprej naj rečem da sem zelo ponosen na moje soigralce! Zelo dobro se razumemo, si pomagamo tako v težkih kot v dobrih situacijah. K temu  je pripomogel trener Dani, saj nas je s svojo vztrajnostjo in trdim delom pripeljal do tega, da se med seboj razumemo kot družina in ustvarjamo dobro vzdušje v ekipi in dobre rezultate. Kot kapetan bi rad povedal, da smo v zadnjih 4 mesecih trdo garali in verjamem v to da bomo tako nadaljevali, saj imamo tako mi kot trener visoke cilje v sezoni. Z današnjo zmago smo zaključili s tekmami rednega dela letošnjega leta , vendar imamo še pripravljalni turnir, ki nas čaka naslednji teden v BEOGRADU. Z novim letom gremo novim izzivom naproti, saj kot ekipa verjamemo, da smo na pravi poti ki nas bo pripeljala do zaključnega turnirja. Še enkrat hvala trenerju in vsem soigralcem.