KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
KADETI IZGUBILI PROTI SLOVANU

KADETI IZGUBILI PROTI SLOVANU

ECE TRIGLAV - SLOVAN 71:83 (8:25, 14:21, 29:23, 20:14)
 

V prvem polčasu smo na igrišču spremljali popolno prevlado gostov iz Ljubljane. Enostavno so bolj odločno štartali v tekmo, medtem ko so naši fantje delovali prestrašeno na igrišču. V enem momentu je bila prednost gostov že 29 točk.
V drugi polčas pa so naši fantje stopili veliko bolj odločno in samozavestno kot v prvega. Iz minute v minuto so vztrajno zniževali prednost gostov in slabih osem minut do konca srečanja prišli na zaostanek desetih točk. Žal se pod deset točk niso spustili in Slovan je prišel do mirnega zaključka.
 
Izjava trenerja Radosavljević Danijela:
Žal smo preveč pasivno in preplašeno vstopili v tekmo, tako da je nasprotnik hitro pobegnil in bilo ga je težko loviti. Na današnji tekmi so se pokazale vse naše slabosti v igri, na katerih moramo še veliko delati. Tu predvsem mislim na dva elementa. To sta agresivna obramba nasprotnika, proti kateri smo delali preveč  tehničnih napak in tako podarili veliko lahkih košev. Drugi element pa je 1na1 obramba, kjer smo enostavno prevečkrat prebiti v direktni liniji, tako da je tudi pomoč otežena.
Zelo pozitivna stvar je ta, da se kljub zaostanku 29 točk gostov nismo v nobenem trenutku predali in tako pokazali, da ta ekipa ima karakter. Na nas je da se zapremo v dvorano in še bolj zagrizeno treniramo. Čestitke Slovanu na zasluženi zmagi.