KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Jesensko košarkarsko-računalniški tabor

Jesensko košarkarsko-računalniški tabor

Letos bomo že peto leto zapored poskrbeli, da otrokom med počitnicami ne bo dolgčas. Košarka kranjskih osnovnih šol v sodelovanju z lokalnimi klubi namreč organizira košarkarsko – računalniške počitnice, ki se bodo odvijale med 29. in 31. oktobrom v OŠ Jakoba Aljaža. 3 dnevni tabor je namenjen otrokom od 2. do 6. razreda. Mladi košarkarji bodo vsak dan opravili po 2 treninga – prvi je namenjen tehničnim in taktičnim elementom košarke, na popoldanskem treningu pa se bodo igrale medsebojne tekme. V dopoldanskem času bo za drugo skupino istočasno s treningi potekal tečaj računalništva, na katerem se bodo otroci spoznavali z nekaterimi osnovami varne uporabe interneta, našel pa se bo tudi čas za igranje igric.

 

V popoldanskem delu sledi zabavni del počitnic. Vsak dan se bomo namreč odpravili na eno izmed aktivnosti. Prvi dan se bomo odpravili na Bowling, naslednji dan si bomo v kinu ogledali kakšen zanimiv film ali risanko, na zadnji dan našega druženja pa se bomo zabavali v bazenu v OŠ Jakoba Aljaža. Vse popoldanske zabavne aktivnosti se bodo odvijale v Planetu Tuš Kranj, razen zadnji dan bomo v sodelovanju s ŠD Mulček http://www.mulcek.com/ z otroci uživali v bazenu.

 

Na taboru bodo ves čas prisotni vsaj trije trenerji, ki bodo v vsakem trenutku na voljo udeležencem tabora. Dobro bo poskrbljeno za hrano in pijačo, saj bo poskrbljeno za kosila in malice, ves čas pa bo na voljo dovolj soka za vse.

 

Več kot dovolj razlogov torej, da se otroci udeležijo še enih nepozabnih počitnic, ki bodo nedvomno pustile neizbrisen pečat v njihovem spominu.

 

Cena tabora: 80€ za 3 dni  in  60€ za 2 dni

 

Za dodatne informacije pišete na: ... 
                                            
Prijave preko e-maila. Zbiramo jih do četrtka 25.10 oziroma do zapolnitve mest (max : 50 otrok).