KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
ČLANSKA EKIPA KK TRIGLAV KRANJ USPEŠNO ZAKLJUČILA S PRVIM TEDNOM PRIPRAV NA SEZONO 2020/21

ČLANSKA EKIPA KK TRIGLAV KRANJ USPEŠNO ZAKLJUČILA S PRVIM TEDNOM PRIPRAV NA SEZONO 2020/21

Kranjski košarkarji so že začeli s pripravami na sezono 2020/21. Članska ekipa, ki je uspešno zaključila prvi teden priprav, je delno že sestavljena. Klub je podpisal štipendijske pogodbe s štirimi igralci, ki so produkt mladinskega pogona ter dobrega dela klubskih trenerjev v mlajših selekcijah. Z nekaterimi igralci, ki so za klub že igrali v preteklih sezonah, pa potekajo pogovori. V naslednjih dneh lahko pričakujemo tudi prve okrepitve, že zdaj pa je na treningih moč opaziti tudi nekaj novih obrazov, ki so še na preizkušnji.
 
Tomaž Fartek: "Zelo sem zadovoljen s trenutnim potekom priprav. Imamo zelo zanimivo skupino, ki je pripravljena dobro trenirati in upoštevati smernice strokovnega štaba. V naslednjem naš čaka tudi prva prijateljska tekma, ki nam bo prinesla marsikatero uporabno informacijo. Smo še vedno v fazi sestavljanja ekipe, zato bomo morali biti pri nadaljnjem načrtovanju priprav zelo pametni in potrpežljivi."
 
Člansko ekipo bo še naprej vodil Tomaž Fartek, s katerim se je klub na čelu s predsednikom dr. Ivanom Šmonom uspel dogovoriti za novo dvoletno sodelovanje.
 
Tomaž Fartek: "Zaupanje s strani kluba in predsednika za vodenja članske ekipe v 1.SKL mi je v veliko čast. Mislim, da nas čaka zelo zahtevna sezona, vendar verjamem, da se nam bo uspelo uveljaviti na najvišjem rangu državnega tekmovanja. Veseli me, da smo se uspeli dogovoriti za dvoletno sodelovanje, saj se tako lahko poleg uveljavitve osredotočimo tudi na nadaljnji razvoj igralcev."