KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
ČLANOM ZMANJKALO MOČI PROTI ŠENČURJU

ČLANOM ZMANJKALO MOČI PROTI ŠENČURJU

ECE TRIGLAV – GGD ŠENČUR 83:91

 

(27:15, 20:21, 19:27, 17:28)

STATISTIKA

POSNETEK TEKME 

 

Zadnjo tekmo rednega dela 1.SKL smo odigrali v domači dvorani ŠD Planina proti sosedom iz Šenčurja.

 

Tekma se je začela po željah Triglavanov, saj so po prvih desetih minutah vodili z rezultatom 27:15. V drugi četrtini so z dobrim napadom ohranili razliko, ki so si jo priigrali v prvi četrtini in na glavni odmor odšli z 11 točkami prednosti.

Tudi v začetku drugega polčasa so z dobro igro ohranjali dvomestno prednost, potem pa je sledil nalet Šenčurja, ki so do konca tretje četrtine znižali zaostanek na vsega 3 točke. V zadnjih desetih minutah igre pa smo videli izenačen dvoboj, ki smo ga 4 minute do konca srečanja vodili z 6 točkami razlike (82:76). Potem pa je sledil mrk in v zadnjih 4 minutah igre dosegli zgolj točko, Šenčur pa jih je dodal 15 in tako slavili z rezultatom 83:91. To je bila tudi največja prednost Šenčurja na tekmi.

Dvomestno število točk v domačem taboru so dosegli Jan Dornik (19 točk, 3 skoki, 2 asistenci in ukradena žoga), Andrej Stavrov ( 16 točk, skok, asistenca, 3 ukradene žoge in blokada), Dejan Milašinović (14 točk, 4 skoki in 4 asistence) in Andraž Ješe (10 točk, 5 skokov in asistenca).

 

V nadaljevanju nas sedaj čaka liga za obstanek, kjer bomo igrali proti ekipam Šentjur, Zlatorog Laško in Hopsi Polzela. Proti vsakemu nasprotniku bomo odigrali še 3 tekme, tekme ki pa smo jih odigrali v rednem delu proti omenjenim nasprotnikom pa se prenesejo v nadaljevanje. Tako je trenutni vrstni red ekip:

 

EKIPA

ZMAGE

PORAZI

Šentjur

6

0

Zlatorog Laško

3

3

ECE Triglav

2

4

Hopsi Polzela

1

5