KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
ČLANI SEZONO ZAKLJUČILI S PORAZOM

ČLANI SEZONO ZAKLJUČILI S PORAZOM

HOPSI POLZELA - ECE TRIGLAV 103:79
(21:26, 26:24, 30:16, 26:13)

 

STATISTIKA

POSNETEK TEKME 

 

Naša mlada članska ekipa se je za svojo zadnjo tekmo sezone 2020/21 odpravila v Polzelo, kjer so se pomerili proti Hopsom.

 

V prvi četrtini smo lahko spremljali borbeno predstavo, v kateri so bili domačini vseskozi v rahli prednosti. V zaključku četrtine pa so naši fantje zaigrali bolje in z delnim rezultatom 2:14 prišli do vodstva po prvih 10 minutah igre. Na semaforju je takrat kazalo 21:26. V drugi četrtini pa smo lahko spremljali izenačeno igro, kjer nobeni ekipi ni uspelo narediti večjega delnega izida in tako smo na polčas odšli s 3 točkami prednosti.

V drugem polčasu pa so pobudo prevzeli domačini in kmalu prešli v vodstvo in ga po  3 minutah igre povečali na 11 točk, kolikor je znašal tudi na koncu četrtine. Na začetku zadnje četrtine so naši fantje nekoliko približali, a so jim domačini hitro odgovorili in znova razliko povečali na dvomestno število. Največja razlika na tekmi pa je bila ravno na koncu, ko so domačini tekmo dobili s 24 točkami razlike. Rezultat na semaforju je namreč kazal 103:79.

 

V vrstah Triglava so dvomestno število točk dosegli Sandi Grubelič (22 točk, 5 skokov, 2 podaji in 2 pridobljeni žogi), Dejan Milašinović (15 točk, skok, 3 podaje in pridobljena žoga), Jan Dornik (13 točk, 3 skoki, podaja in pridobljena žoga) in Andrej Stavrov (11 točk, skok, podaja in blokada).