KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
ČLANI PORAŽENI IZ LAŠKEGA

ČLANI PORAŽENI IZ LAŠKEGA

ZLATOROG LAŠKO - ECE TRIGLAV 82:73

(31:23, 22:9, 13:22, 16:19)

STATISTIKA

POSNETEK TEKME 

 

Na drugi tekmi drugega dela tekmovanja smo se v gosteh pomerili proti ekipi Zlatorog Laško.

V prvi četrtini smo lahko spremljali napadalno uspešen dvoboj, saj so videli  skupno kar 54 točk. Domačini so jih dali 31 (trojke 4/4), mi pa smo jih dodali 23. V drugi četrtini so Laščani nadaljevali z dobro igro v napadu, mi pa nismo uspeli doseči točke v prvih 6 minutah četrtine. Tako je po 16 minutah igre na semaforju kazalo 48:23, kar je bila tudi največja razlika na tekmi.  Do polčasa smo nekoliko zmanjšali razliko (21 točk), vendar nas je v drugem polčasu čakalo še veliko dela.

V drugem polčasu smo zaigrali še bolje v obrambi in prednost Zlatoroga se je počasi a vztrajno nižala. Pred zadnjimi desetimi minutami igre so bili spredaj še za 12 točk. Dobri dve minuti do konca tekme smo se približali na vsega 6 točk zaostanka a za kaj več je zmanjkalo časa in tako je zmaga ostala doma v Laškem.

V vrstah Triglava so dvomestno število točk presegli Gaber Ožegovič ( 24 točk, 5 skokov, 2 asistenci, 3 ukradene žoge in blokada), Andrej Stavrov ( 21 točk, 6 skokov, 2 asistenci, ukradena žoga in blokada), Dejan Milašinović ( 11 točk, skok, asistenca in ukradena žoga) in Jan Dornik, ki je dosegel dvojni dvojček ( 11 točk, 12 skokov in 3 asistence).