KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
ČLANI NESREČNO IZGUBILI V ŠENTJURJU

ČLANI NESREČNO IZGUBILI V ŠENTJURJU

ŠENTJUR - ECE TRIGLAV 81:75
(27:25, 10:22, 17:14, 27:14)

STATISTIKA

POSNETEK TEKME

 

V prvi četrtini smo spremljali všečno košarko, kjer je prevladal napad. Rezultat po prvih desetih minutah je bil 27:25 v korist domačinov.
V nadaljevanju polčasa pa smo lahko videli eno od najboljših predstav naših fantov v tej sezoni. Prevzeli so kontrolo nad igro in s čvrsto obrambo ter racionalno igro v napadu povsem razorožili nasprotnika. Ob polčasu je semafor kazal rezultat 37:47.
Tudi večina drugega polčasa je bila v znamenju naših fantov. Ko so pet minut do konca tekme povedli z dvanajstimi točkami razlike (61:73) je vse kazalo na glatko zmago Triglava, a sledil je popoln mrk. Domačinom smo dopustili preveč lahkih točk, medtem ko smo v napadu bili brez ideje. Šentjur je tekmo končal z delnim izidom 20:2 in tako na koncu slavil za šest točk.
 
Strelsko najbolj razpoložen v vrstah Triglava je bil Andrej Stavrov, ki je 19 točkam dodal tudi 15 skokov in 3 asistence. Sledila pa sta mu Jan Dornik z 18 točkami, skokom, ukradeno žogo in 2 blokadama in Dejan Milašinović z 13 točkami, 5 skoki in 5 asistencami.
 
Naslednja tekma člane čaka v soboto 23.1., ko se bodo v domači dvorani ŠD Planina pomerili z Zlatorog Laško.