KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Bliža se zaključni turnir za mladince

Bliža se zaključni turnir za mladince

Finalni turnir najboljših osmih ekip fantov U19 za sezono 2018/2019 bo na sporedu od 11. - 14. aprila, tekme pa bodo odigrane v športni dvorani na Polzeli. Poleg naših fantov, so se na turnir uvrstile še GIB Ilirija, Krka, Petrol Olimpija A, Helios Suns Matica MB, Hopsi Polzela, Koš Primorska A ter Parklji A.

 

Od četrtka do sobote bo vstop prost, dnevna vstopnina za nedeljski finale (obe tekmi) pa znaša 4 EUR.

 

Triglavani so bili skozi celotno sezono najbolj konstantna ekipa, kar jim je prineslo 1. mesto po rednem delu prvenstva, njihova prva tekma na poti do medalje pa bo četrtfinale proti Iliriji.

 

Izjava trenerja, Radosavljević Danijela:

"Cestitke vsem ekipam, ki so se uvrstile na zakljucni turnir in čestitam tudi svojim fantom za ta dosežek. Rezultatski cilj ki smo si ga zadali pred sezono je tako izpolnjen, toda menim da še nismo pokazali vsega česar smo sposobni. V ekipi vlada izredno pozitivno vzdušje in vsi skupaj komaj čakamo, da se vse skupaj začne. Glede na to, da smo tako prvi kot drugi del tekmovanja končali na prvem mestu, se v četrtfinalni dvoboj z Ilirijo podajamo pogumno in samozavestno. Hvala tudi vsem navijacem in pa seveda staršem, ki so nas na vsaki tekmi glasno podpirali in verjeli v nas. Vsem udeležencem bi zaželel veliko športne sreče."

 

Izjava kapetana, Kuralt Grega:

"Že lansko sezono smo pokazali, da znamo močan nasprotnik. To smo dokazali že v začetku letošnje sezone, ko smo z dobro igro prišli med prvih 8. Med sezono smo imeli kar nekaj poškodb, ki pa so omogočile ostalim igralcem več priložnosti za dokazovanje, katero so dobro izkoristili. S kvalitetno in borbeno igro ter povezanostjo, smo postali ekipa z veliko začetnico. Poleg tega imamo tudi velikega motivatorja - našega Danija, ki niti zadnjo sekundo ne podvomi v naš cilj. Kot ekipa se zavedamo, da je vsaka tekma pomembna in da se ne smemo ozirati nazaj, na že osvojeno. Na turnirju se bomo potrudili in dali vse od sebe in upamo, da naših zvestih navijačev ne bomo pustili ravnodušnih."