KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Zelo uspešen vikend za naše mlajše selekcije!

Zelo uspešen vikend za naše mlajše selekcije!

Pretekli vikend so bile na parketu vse naše mlajše selekcije, ki so bile zelo uspešne s skupno 7 zmagami ter le 2 porazoma.


 

 

MLADINCI U-19

 

ECE Triglav 80 : 70 Krško

 

STATISTIKA


 

KADETI U-17

 

Postojna 28 : 69 ECE Triglav A

 

Izjava igralca Sajovic Naceta:
V soboto 20.11 smo odigrali zadnjo tekmo prvega kola proti Postojni. Seveda smo z veliko razliko v rezultatu dokazali, da je naša ekipa na višjem nivoju, vendar pa rezultat na takih tekmah ni pomemben, ekipa je tako v obrambi kot v napadu funkcionirala zelo dobro, še posebej v prvi četrtini. V tekmo smo šli motivirani, vendar pa smo v zadnji četrtini preveč popustili v obrambi. Z dobro obrambo in zbranim napadom pa lahko tudi v naslednjem delu premagamo Koper.
 
 
ECE Triglav B 72 : 57 Radovljica

STAREJŠI PIONIRJI U-15
 
ECE Triglav A 81 : 69 Europcar Krvavec
 
 
Brinox Medvode 40 : 48 ECE Triglav B
 

MLAJŠI PIONIRJI U-13
 
ECE Triglav A 25 : 30 Jesenice
ECE Triglav A 49 : 18 Radovljica
 
Izjava igralca Viktorja Čekredžija:
Naša visoka zmaga proti Radovljici je rezultat dobre moštvene igre, tako v napadu kot v obrambi. Naredili smo nekaj kontra napadov, žoga je nekajkrat tudi dobro krožila. Kljub dobri igri smo delali napake ki jih moramo izboljšati. Izboljšati moramo vtekanja, proste mete in prevzemanja igralcev v obrambi.

Izjava igralca Luka Perčiča:
Jesenice so bile težek nasprotnik, ker so imele dobro obrambo in hiter napad. Borili smo se in metali za žogo, zgrešili pa tudi veliko lahkih košev in izgubili kar nekaj žog. Prav to nas je stalo zmage.

Izjava trenerja Mateja Beraniča:
Odigrali smo dve popolnoma drugačni tekmi. Prva proti Radovljici je bila dokaj lahka, saj smo kvalitetnejša ekipa, fantje so pokazali kar nekaj košarkarskega znanja. Drugo, proti Jesenicam pa so smo odigrali v krču, prisotna je bila trema in to se je poznalo pri zaključkih napadov, nekaj zgrešenih polaganj, izgubljenih žogah, kar nas je na koncu stalo zmage, katero so si Jeseničani povsem zaslužili. So pa fantje igrali z veliko mero borbenosti, kljub slabši igri na drugi tekmi.
Tako Radovljici in Jesenicam pohvala za športno igro.
 
Šenčur 46 : 23 ECE Triglav B
LTH Castings 40 : 49 ECE Triglav B
 
Izjava igralca Žana Zupana: 
Kljub slabemu strelskemu dnevu, smo uspeli premagati eno od dveh ekip, Škofjo Loko. Žal pa ekipe Šenčur nismo. Na prvi tekmi smo še kar solidno zadeli, na drugi pa nam žal čisto nič ni šlo v koš. Vseeno pa smo bili na prvem delu državnega prvenstva prvi. Pred nami je drugi del in čas, da pokažemo še boljše predstave kot v prvem delu.
 
Izjava trenerja Siniše Banovića: 
Na zadnji tekmi turnirja nam je še kako prav prišel star slovenski pregovor: "kdor visoka leta, nizko pade".  Iz poraza smo se seveda veliko naučili in se začeli zavedati, da samo s pridnim treniranjem in poslušnostjo lahko napredujemo. Čestital bi fantom za celoten prvi del, ki je bil odličen, razen zadnje tekme.