KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Uspešen vikend za mlajše selekcije

Uspešen vikend za mlajše selekcije

Naša druga ekipa mlajših pionirjev se je v soboto odpravila v Radovljico na tekmo 1. kroga MINI POKALA SPAR. Po izredno izenačeni tekmi, so na koncu več znanja prikazali naši fantje, ki so slavili z razliko 3 točk.  

 

MINI POKAL SPAR 1.KROG
 
ECE TRIGLAV B : KK RADOVLJICA 36:33
 
Izjava igralca Filipa Petkovskega: Kljub slabemu strelskemu dnevu smo uspeli premagati Radovljico. Tekma je bila napeta in nervozna. Čestitam vsem soigralcem, ki so se borili kot levi za končen uspeh.
 
Izjava trenerja Siniše Banovića: Za nami je prva uradna tekma v novi sezoni. Fantje so odigrali solidno tekmo, žal pa žoga ni in ni hotela skozi koš. Kljub temu so se borili po najboljših močeh in na koncu tudi zmagali za kar jim čestitam. Sedaj je pred nami začetek državnega prvenstva na katerem bomo skušali popraviti napake s te tekme in prikazati še boljše predstave. 
 

Tudi naša prva kadetska ekipa je bila ta vikend na gostovanju in sicer v Tolminu. Klub dolgi vožnji se fantje niso pustili zmesti in mirno kontrolirali potek srečanja od začetka do konca ter gladko slavili. 
 
Tolmin : ECE Triglav 52:95
 
Izjava igralca Ješe Andraža:
Po približno slabih dveh urah vožnje v Tolmin smo vedeli, da se bo potrebno dobro ogreti in nato zbrano vstopiti v tekmo. Tekmo smo začeli dobro in si tudi hitro priigrali lepo prednost. V prvem polčasu je bila igra dobra tako v napadu kot v obrambi. V drugem polčasu pa je zbranost v obrambi nekoliko padla. Zaradi visoke razlike je bila tekma tudi dobra priložnost za uigravanje akcij in izpopolnjevanje igre v celoti.