KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
TRENERSKI ŠTAB OKREPIL BOŠTJAN ŠIFRAR

TRENERSKI ŠTAB OKREPIL BOŠTJAN ŠIFRAR

Boštjan Šifrar bo v prihajajoči sezoni deloval v Triglavu in sicer kot pomočnik članskega trenerja ter trener selekcij U17 in U15. V lanski sezoni je Boštjan deloval v Medvodah, kjer je vodil člane, U19 in U17, v sosednjem Stražišču pa je vodil ekipo U15.

 

Boštjan Šifrar: "Že nekaj časa sem si želel h Kranjskemu Triglavu, tako da sem izredno vesel da se je želja tudi uresničila. Na tem mestu bi se rad zahvalil Tomažu Fartku in Danijelu Radosavljeviču, ki sta mi v preteklosti omogočila, da sem lahko sodeloval na članskih treningih in tekmah KK Triglav Kranj, ter na jutranjih individualnih treningih z mladimi igralci. To mi je bilo v veliko pomoč pri nabiranju izkušenj in znanja. 

V klubu je veliko mladih, talentiranih igralcev in ker se že dolgo poznam s trenerji, ki delujejo (so delovali) v Kranju, vem da se z njimi dela izredno kvalitetno. Cilj kluba je, da se jim ponudi veliko priložnosti, ter na ta način razvija in postopno pripelje na članski nivo. Tudi v članski ekipi bo ogromno mladih igralcev. Moja želja je, da po najboljših močeh pomagam pri uresničevanju teh ciljev in na ta način razvijam tudi samega sebe. Motivacije mi ne manjka, komaj čakam na začetek sezone, v kateri verjamem, da bomo s trdim delom in skupnimi močmi uspešni v vseh kategorijah. Zahvaljujem se tudi vodilnim možem kluba za izkazano zaupanje. "