KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Selekcije pionirjev na mednarodnem turnirju v Zadru

Selekcije pionirjev na mednarodnem turnirju v Zadru

Naše mlajše selekcije - najmlajši pionirji U-11, mlajši pionirji U-13 ter starejši pionirji U-15 so se od 24.5 do 27.5 mudili na mednarodnem turnirju v Zadru. Turnir je bil poleg igranja košarke namenjen tudi druženju in obilico ostalih aktivnosti.

 

Najmlajši pionirji so na dveh tekmah ostali prepričljivo neporaženi, mlajši pionirji pa so bili na prvi tekmi boljši od Konjic, potem pa morali priznati premoč ekipama ABC Zadra ter Međimurja. 

Starejši pionirji so na prvih dveh tekmah prepričljivo zmagali proti ekipama Rama ter Međimurja, žal pa so na zadnji tekmi po velikem boju v končnici tekme izgubili proti Braniku iz Maribora.

 

U-11
 
ECE Triglav : KK Ugljan 60:8
 
ECE Triglav : Sonik Puntamika Zadar 52:9
 
U-13
 
ECE Triglav : KK Konjic 45:15
 
ECE Triglav : KK ABC Zadar 44:71
 
ECE Triglav :  KK Međimurje 47:51
 
U-15
 
ECE Triglav : Rama 60:48
 
ECE Triglav : Međimurje 78:29
 
ECE Triglav : AKK Branik 46:47
 
Izjava trenerja Mitje Šteblaja:
"V prehodnem obdobju, kjer večino časa namenimo individualni tehniki in taktiki, smo se za popestritev z ekipo mlajših kadetov odpravili na turnir v Zadar. Odigrali smo tri tekme, po dveh zmagah v skupini smo v zaključku finalne tekme doživeli izkušnjo, ki nam bo ostala v nepozabnem spominu. Čas med tekmami smo izkoristili za druženje in kopanje, ki je igralcem vlilo dodatno energijo za treninge, ki sledijo."