KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Mlajši pionirji zaključili sezono z bronom!

Mlajši pionirji zaključili sezono z bronom!

Zaključni turnir državnega prvenstva za fante U13 se je letos odvijal v Sladkem Vrhu, kjer so Triglavani v odličnem vzdušju osvojili tretje mesto, naslova pa so se veselili mladeniči košarkarskega kluba Ljubljana.

 

Polfinale:

ECE TRIGLAV A 49 - 57 HELIOS SUNS VZAJEMCI (10:14, 15:13, 17:14, 7:16)

Šmon 12, Repič 8

 

STATISTIKA

 

Tekma za 3. mesto:

I TEAM 49 - 75 ECE TRIGLAV A (13:22, 5:21, 19:19, 12:13)

Ciperle 14, Perhoč 12, Zupan 10

 

STATISTIKA

 

 Izjava trenerja, Banović Siniše:

"Za nami je sezona, ki jo lahko označim za zelo uspešno. Res, da nismo posegli po najvišjem mestu, a smo dokazali, da spadamo v sam vrh v tej kategoriji. Veseli me, da so otroci tekom tekem oz. sezone napredovali tako kot posamezniki, še bolj pa kot ekipa. Ponosen sem na fante od prvega do zadnjega in verjamem, da je pred njimi svetla prihodnost. Zahvala upravi kluba, ki nam je tekom sezone omogočala odlične pogoje za treniranje ter staršem, ki so so bili na vsaki tekmi naš 13 igralec!"

 

Izjava igralca, Perhoč Simona:

"Za nami je zelo težka, ampak uspešna sezona. Odigrali smo veliko tekem in nabrali veliko novih izkušenj, med njimi tudi 3 finala, na katerih žal nismo bili uspešni, a smo zadovoljni sami s seboj. Hvala vsem navijačem, posebej pa se zahvaljujemo našemu trenerju, ker je bil kljub neuspehom vedno zadovoljen z nami in nam je stal ob strani. Želimo si še več tako uspešnih sezon in ostati še tako dobri prijatelji!"