KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
MLAJŠI PIONIRJI OSVOJILI MINI POKAL SPAR

MLAJŠI PIONIRJI OSVOJILI MINI POKAL SPAR

V soboto 15.2. je v ŠD Kodeljevo potekal zaključni turnir mini Pokala Spar, ki je postregel s tekmo za 3. mesto med Ljubljana A in Plama Pur – Ilirska Bistrica v kateri je slavila Ljubljana A z rezultatom .Nato pa je bila na vrsti  finalna tekma med Mesarija Prunk Sežana rdeči in ECE Triglav A.

V prvi četrtini smo gledali izenačen dvoboj, kjer si nihče ni pridobil večje prednosti in na koncu je na semaforju pisalo 14:15 v prid ECE Triglava. V drugi četrtini pa so varovanci Siniša Banovića vztrajno višali prednost in si do polčasa pridobili 8 točk prednosti. Drugi polčas so naši fantje prav tako silovito odprli in prednost je narastla na 17 točk (22:39), vendar se fantje iz Sežane niso predali in do konca četrtine znižali zaostanek na 8 točk (31:39).  V zadnji četrtini pa je prednost iz minute v minuto rastla in kočni rezultat je bil 37:58 v korist ECE Triglav A.

Izjava trenerja Banović Siniša:

Najprej čestitke naši ekipi za zmago ter osvojitev Mini pokala Spar. S tem so fantje dokazali, da na treningih dobro in trdo trenirajo. Mislim, da je ta zmaga ena lepa popotnica za njihov nadaljnji razvoj. Rad bi čestital tudi vsem ostalim udeležencem zaključnega turnirja. Na koncu pa naj se zahvalim še celotnemu vodstvu našega kluba, ki nam nudi odlične pogoje za treninge. Zahvala pa tudi Košarkarski zvezi Slovenije za odlično organizacijo turnirja.