KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Mlajši pionirji do srebrne medalje v pokalnem tekmovanju!

Mlajši pionirji do srebrne medalje v pokalnem tekmovanju!

V nedeljo 17.2 je v koprski Bonifiki poteklo zaključno dejanje Mini pokala Spar, kjer sta se v finalu pomerili ekipi Triglava ter Ljubljane. Spremljali smo pravi boj do zadnjih sekund srečanja, v podaljšku pa so bili bolj zbrani Ljubljančani, ki so se tako veselili naslova pokalnega zmagovalca v kategoriji mlajših pionirjev.

Velja omeniti še, da je bil v idealno peterko tekmovanja izbran tudi naš Filip Petkovski.

 

ECE Triglav A – Ljubljana A 56:58 (11:10, 19:9, 6:15, 10:12, 10:12)
Petkovski 14 (11 skokov), Tonejc 11 (7 skokov), Šmon 9;

Povše 14 (9 skokov, 5 podaj), Ulaga 10, Selan 9

Triglavani so na poti do finala po vrsti premagali naslednje ekipe: Globus, Gorenjo vas, Ajdovščino, KOŠ Primorsko, Konjice ter Tajfun. 

 

Izjava trenerja, Banović Siniše:
''Čestitke fantom za borbo in osvojeno 2.mesto v mini pokalu Spar. Spremljali smo odličen dvoboj dveh enakovrednih ekip. Danes smo na žalost krajši konec potegnili mi. Osvojeno 2.mesto je dokaz, da fantje na treningih dobro delajo. Ta izkušnja in medalja pa nam bo služila kot dodatna motivacija za naprej. Zahvala upravi kluba, ki nam nudi odlične pogoje za treniranje. Rad bi izpostavil še vse trenerje v naši košarkarski šoli, ki so še kako zaslužni za ta lep uspeh.''

 

Kljub temu, da fantom ni uspelo osvojiti pokala, si vseeno zaslužijo vse čestitke za prikazano. Ob tem pa bi se radi zahvalili še vsem staršem ter sponzorjem za podporo. Hvala, brez vas nam nebi uspelo!