KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
MLADINCI ZA UVOD V NOVO LETO IZBUBILI PO PODALJŠKU PROTI ILIRIJI

MLADINCI ZA UVOD V NOVO LETO IZBUBILI PO PODALJŠKU PROTI ILIRIJI

Tekmo so veliko bolje odprli košarkarji domače ekipe, ki so po štirih minutah igre vodili 11:0 in tako prisilili našega trenerja v minuto odmora.
Time out je zalegel, saj so naši fantje v nadaljevanju dvignili nivo svoje igre in se tako zelo hitro približali svojemu nasprotniku. Ob polčasu je rezultat kazal 32:33 za KK Triglav. V drugem delu igre pa se nobeni ekipi ni uspelo odlepiti od nasprotnika in tako smo bili priča napeti končnici. Domačini so v zadnjih 30sekund krenili s tremi točkami prednosti, a je Andraž Ješe s trojko poskrbel za izenačenje in tako smo odšli v podaljšek. V dodatnih 5-ih minutah pa je izgledalo, ko da je našim fantom malo zmanjkalo moči, saj so iz napada v napad bili neuspešni, predvsem iz razdalje. Tako je Ilirija s serijo 8:0 znotraj podaljška odločila srečanje v svojo korist.
 
Izjava trenerja ekipe KK TRIGLAV Danijela Radosavljeviča :
Priča smo bili pravi prvenstveni tekmi. Mi smo v tekmo štartali zelo počasi, medlo in pa brez prave energije. Posledično nam je Ilirija rezultatsko hitro pobegnila in s serijo 11:0 prisilila v zgodnjo minuto odmora. Po prvi minuti odmora in z spremembo v obrambi smo hitro našli priključek, tako da smo nato do konca tekme spremljali pravo bitko. Žal je bilo preveč nihanj v igri, da bi uspeli zmago prinesti domov, a vseeno nimam kaj zameriti fantom, razen uvodnih 5 minut.
Že naslednji vikend imamo novo priložnost za dokazovanje, tako da že komaj čakamo na tekmo z Ljubljano.