KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
MLADINCI V DOMAČI DVORANI PREMAGALI ZLATOROG IZ LAŠKEGA

MLADINCI V DOMAČI DVORANI PREMAGALI ZLATOROG IZ LAŠKEGA

ECE TRIGLAV -  ZLATOROG THERMANA LAŠKO A 79:61 (20:13, 16:13, 17:22, 26:13)
 
Naši mladinci so zabeležili drugo zaporedno zmago, po zmagi nad Mariborom so v nedeljo popoldne zanesljivo slavili tudi proti Zlatorogu. Tekmo so bolje odprli naši fantje in skozi cel prvi polčas kontrolirali potek dvoboja. Zelo dobro so igrali v obrambi, kjer so nasprotniku ob polčasu dovolili zgolj 26 točk. Semafor ob polčasu je kazal 36:26. Edini padec v igri se je zgodil v tretji četrtini tekme, kjer so gostje našim prišli na tri točke zaostanka. Nalet Zlatoroga so naši uspešno ustavili in v zadnji četrtini dodali na plin. V zadnjem delu igre so pokazali obrambo iz prvega polčasa, tako so posledično dosegli več lahkih košev na drugi strani in mirno pripeljali tekmo do konca. 
 
Izjava trenerja Radosavljević Danijela:
Odigrali smo zelo dobro tekmo. Vse kar smo se zmenili pred tekmo v garderobi so fantje odlično prenesli na teren. Imeli smo popoln nadzor nad celotno tekmo, razen v tretji četrtini kjer so gostje zaigrali zelo agresivno. Na njihovo agresivno igro smo se v zadnji četrtini adaptirali in na koncu zasluženo zmagali. 
Zelo sem vesel povratka v ekipo Uroša in Andreja, ki sta bila zelo dolgo izven pogona. Uroš se je vrnil po hudi poškodbi kolena, Andrej pa po neprijetni bolezni. Obema bi rad zaželel dobrodošlico in da se jima kaj takega več ne ponovi. Čestitke fantom za zmago! 
Ob tej priložnosti pa bi rad čestital tudi mlajšemu rodu v klubu in sicer ekipi u13 in njihovemu trenerju in mojemu dobremu prijatelju Siniši za izjemen uspeh. Z osvojitvijo pokalnega naslova so dokazali, da se trdo delo in pravilno usmerjanje fantov na treningih in predano ter srčno delo trenerja izplača. Ekipca vsa čast!