KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Mladinci prvi po rednem delu sezone!

Mladinci prvi po rednem delu sezone!

V nedeljo 17.3 so naši mladinci U-19 v zadnjem kolu rednega dela na domačem parketu gostili Slovan. V tekmi, ki je imela velik tekmovalni naboj, so več kvalitete pokazali Triglavani, ki so s svojo značilno agresivno igro v drugem polčasu zasluženo strli odpor Ljubljančanov ter se veselili zmage in prvega mesta na prvenstveni lestvici po rednem delu sezone.

 

Ekipo sedaj čaka krajši premor ter priprava na zaključni turnir najboljših osmih ekip, ki bo potekal 11.4 do 14.4 (lokacija še ni znana). Nasprotnik naših fantov bo znan 21.3., ko Zlatorog Laško ter Ilirija igrata kvalifikacijsko tekmo za nastop na zaključnem turnirju kot osmo uvrščena ekipa po rednem delu sezone.

 

Nedelja, 17.3. - Mladinci U-19, 14. Kolo 

ECE TRIGLAV 101 - 75 SLOVAN A (18:17, 24:17, 25:25, 34:16)

Ješe 18, Lotrič 16, Samec 14

 

STATISTIKA

 

Izjava trenerja Radosavljević Danijela:

"Kapo dol fantom za tako borbeno in kvalitetno predstavo proti ekipi Slovana in hkrati čestitke za osvojeno prvo mesto po drugem delu tekmovanja. Na nas pa je sedaj, da še naprej trdo treniramo, verjamemo eden v drugega ter se dobro pripravimo za vrhunec sezone.

Neizmerno se že veselim četrtfinalne tekme, kdo bo naš nasprotnik sicer še ne vemo, a s pozitivnim moštvenim duhom, ki ga kažemo skozi celotno sezono gremo v četrtfinalni dvoboj polni samozavesti!"