KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
ČLANI NEUSPEŠNI PROTI HOPSOM

ČLANI NEUSPEŠNI PROTI HOPSOM

HOPSI POLZELA - ECE TRIGLAV 84:73
(20:14, 14:25, 32:15, 18:19)

STATISTIKA

POSNETEK TEKME 

 

Prvo tekmo v drugem delu tekmovanja smo odigrali na Polzeli proti domači ekipi Hopsi Polzela. Po dobrem začetku domačinov, ki so po petih minutah igre prišli do prednosti 11:3, smo zaigrali bolj odločno in v dobrih dveh minutah nadoknadili razliko in prišli do vodstva 13:14. Do konca četrtine so domačini dodali še 7 točk in tako po desetih minutah srečanja vodili za 6 točk. V drugi četrtini so varovanci Tomaža Fartka z dobro obrambo prejeli zgolj 14 točk, v napadu pa so jih dali 25 in tako ob polčasu vodili z rezultatom 34:39.

V drugem polčasu pa smo popustili v obrambi in domačinom dopustili kar 32 točk v tretji četrtini, sami pa smo jih dodali 15 in tako bili v zaostanku dvanajstih točk pred zadnjimi desetimi minutami. Skozi zadnjo četrtino pa domačini niso popustili, da bi se približali na manj kot 10 točk razlike.

V prvi tekmi lige za ostanek smo tako morali priznati premoč Hopsom. Najboljša strelca v naših vrstah sta bila Andrej Stavrov (25 točk, 6 skokov, asistenca in 2 ukradeni žogi) in Sandi Grubelič (21 točk, 2 skoka in 2 ukradeni žogi). Naslednjo tekmo pa bomo odigrali že v sredo 3.3.2021, ko se odpravljamo v Laško, kjer se bomo pomerili proti Zlatorog Laško, ki je prvo tekmo v ligi za obstanek zmagal v gosteh proti Šentjurju.