KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Člani doma boljši od Medvod

Člani doma boljši od Medvod

V soboto so se naši člani doma pomerili proti novopečenim drugoligašem, ki so ga odpravili brez večjih težav z 85:61.

 

Tekma se je začela dokaj nervozno, obe ekipi sta igrali čvrsto obrambo in neučinkovito v napadu. V nadaljevanju 1. polčasa pa so naši fantje čvrsti obrambi dodali še zbranost v napadu ter se do polčasa odlepili na 10 točk. Dodaten zagon v 2. polčas jim je dala tudi trojka Žana Hribarja v zadnji sekundi prvega polčasa.

Klub prednosti domačinov je začetek drugega polčasa pripadel gostom, ki so se hitro približali na le 4 točke, vendar pa se naši fantje niso pustili zmesti ter se hitro ponovno oddaljili na 10 točk. To prednost so do konca tekme le še povišali ter na koncu zasluženo slavili.

Tokrat je bil pri naših najbol učinkovit Matija Vravnik z dvojnim dvojčkom 21 točk in 11 skokov, sledil pa mu je 16 letni Andrej Stavrov ki je zadel kar 5 trojk in dosegel 19 točk.

Taka je bila njegova ocena tekme:

"S svojo igro sem zadovoljen. V ekipi se pocutim odlično, s soigralci se dobro razumemo, kar se pokaže tudi na igrišču. Proti Medvodam smo odigrali zelo dobro tekmo. Imeli smo nekaj nihanj v igri in gostje so se približali na le nekaj točk zaostanka, vendar smo stopili skupaj in tekmo mirno pripeljali do konca ter zasluženo zmagali"

 

STATISTIKA