KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Portorož premočan nasprotnik za naše člane

Portorož premočan nasprotnik za naše člane

V soboto sta v v sklopu 10. kroga 2. SKL pomerila domači Triglav ter Portorož, ki je bil še brez zmage do tega srečanja.

 

Prva četrtina je bila izenačena, za odtenek boljši pa so bili gostje, ki so izkoristili slab začeni pristop naših fantov in vodili skozi celotno 1. četrtino. Na sredi 2. četrtine so gostje povedli že z 8 točkami razlike, vendar so Triglavani odgovorili z delnim izidom 9:0 in nekaj minut pred koncem polčasa povedli, kar pa jim ni uspelo zadržati in na odmor je z vodstvom odšla ekipa Portoroža.

Na začetku 2. polčasa smo videli nekaj raztrgane igre, nato pa so gostje naredili delni izid 6:0 in se odlepili od domače ekipe ter. Triglav se je nekajkrat približal na razliko parih točk vendar pa igra v napadu ni in ni želela steči in gostje so svojo prednost zadržali do konca in po zaslugi naše slabe igre zasluženo zmagali z rezultatom 57:68.

Pri naših je bil najbol učinkovit Markovič z 12 točkami.

 

Izjava igralca Žana Hribarja:

"V sobotno tekmo proti Portorožu smo vstopili preveč medlo in brez energije. V prvem polčasu smo imeli še stik z nasprotnikom, v drugem polčasu, sploh pa v zadnji četrtini pa se je videlo, da imajo večjo željo po zmagi in so zasluženo zmagali."