KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Mladinci ostajajo neporaženi!

Mladinci ostajajo neporaženi!

V nedeljo so naši mladinci začeli z 2. delom tekmovanje proti gostujočim Parkljem iz Ljubljane. Obe ekipi sta bili v prvem delu neporaženi kar je obetalo zelo zanimivo tekmo.

 

Tekmo so bolje začeli gostje, ki so hitro povedli za 10 točk. Naši fantje so se tekom tekme nekajkrat približali na zaostanek točke ali dveh vendar so gostje kot po pravilu vedno odgovorili in se ponovno vrnili na višjo prednost vse do zadnje četrtine, ko so se naši fantje vendarle prebudili in s čvrsto obrambo ter hitro igro v napadu prešli v vodstvo in izgledalo je da bodo domačini še naprej ostali neporaženi. Ampak Parklji se niso predali in povedli v zadnji minuti tekme kjer pa je potem Tim Sočak z metom iz polrazdalje poslal tekmo v podaljšek.  Tudi tam so bolje začeli gostje vendar so se Triglavani še prvočasno zbrali ter ujeli in prehiteli nasportnike ter na koncu zaslužno slavili v zelo razburljivi tekmi.

 

Izjava igralca Klemena Smrekarja:

"Na tekmo nismo prišli s pravim pristopom kar nas je skoraj stalo zmage. Po zaslugi dobre igre ob koncu tekme Tima Sočaka ter Grega Kuralta smo si priigrali podaljšek, kjer pa smo odigrali bolje od gostov in zasluženo zmagali. Čestitam fantom za borbo in težko prigarano zmago."