KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
Kadeti začenjajo z zaključnim turnirjem državnega prvenstva

Kadeti začenjajo z zaključnim turnirjem državnega prvenstva

Naša selekcija kadetov U-17 si je z dobrimi predstavami skozi celotno sezono priigrala mesto na zaključnem turnirju najbolših osmih ekip v Sloveniji, ki ga bo gostil Koper od 12.4 do 15.4.

Finalni turnir se bo odvijal v dvorani Srednje tehniške šole Koper in areni Bonifika, poleg naših fantov, pa bodo naslov državnega prvaka skušali osvojiti še domača Primorska, Helios Sunsi, Parklji, Petrol Olimpija, Sani Bistrica, Slovan in Zlatorog.

Naši fantje se bodo v četrtfinalu pomerili proti Petrol Olimpiji (13.4 ob 15.30 v STŠ Koper). Ostali četrtfinalni pari so: 

Sani Bistrica in Helios Sunsi (12.4 ob 15.30 v STŠ Koper),

Koš Primorska in Parklji (12.4 ob 18.00 v STŠ Koper)

Slovan in Zlatorog (13.14 ob 18.00 v STŠ Koper)

V dvorani Srednje tehniške šole Koper bo 14.4 potekalo tudi polfinale, tekmo za končno tretje mesto in veliko finale pa bo 15.4 gostila arena Bonifika.

 

Izjava trenerja, Mitje Šteblaja:

"Čestitke vsem ekipam, ki so se uspele uvrstiti na finalni turnir državnega prvenstva. Ekipe so zelo izenačene, tako da bomo lahko vse štiri dneve spremljali zanimive obračune. V vlogi favorita so prav zagotovo domačini iz Koš Primorske, naša ekipa pa bo z zbrano, kolektivno in borbeno igro skušala presenetiti nasprotnike ter odigrati tri tekme, kar bi bila nagrada igralcem za vloženi trud."

 

Srečno Fantje!