KOŠARKARSKI KLUB
TRIGLAV KRANJ
ČLANI DO PRVE ZMAGE V 2. DELU!

ČLANI DO PRVE ZMAGE V 2. DELU!

Parklji 71 : 89 ECE TRIGLAV 

 

STATISTIKA

 

 

V soboto so naši člani gostovali pri Ljublanskih Parkljih. Motiva zagotovo ni mankalo, saj so so na zadnjem srečanju izgubili na gostovanju pri Plami Pur. 

Srečanje se je začelo po željah naše ekipe, ki je hitro povedla in proti koncu 1. četrtine že ušla na 12 točk. Obe ekipi sta veliko rotirali in dali priložnost mlajšim igralcem, kar pa se je bolj obneslo našim fantom, ki so na počas odšli s prednostjo 16 točk. Drugi polčas je naša ekipa začela z enakim pristopom kot na začetku tekme, kar se je obrestovalo in prednost je hitro narasla na 20 točk. Dobra igra nosilcev igre je pomenila tudi več priložnosti za mlajše člane, ki so prednost ohranjali na varni razdalji in brez težav pripelali tekmo do konca. Najbolši strelec pri naših fantih je bil kapetan Vojičić s 27 točkami, sledila pa sta mu Zagorac z 19 ter Zdolšek s 15 točkami.

 

S to zmago so izboljšali skupni izkopiček na 5 zmag in 3 poraze ter si delijo prvo mesto v ligi za razvrstitev s Portorožem, ki je naslednji nasportnik naših fantov.

 

BRAVO FANTJE!